Privatpersoner

Vi erbjuder en säkerhets- och riskbedömning som resulterar i ett åtgärdsprogram via en checklista. Det inkluderar att förebygga hot och våld, skydda mot intrång i den privata sfären samt hantera IT-säkerhet och dataskyddsförordningen GDPR. Vi kan även assistera med att lämna det kriminella livet, förebygga olyckor och genomföra riskanalyser i närområdet. Vår tjänst syftar till att minska risken för angrepp såsom inbrott, bedrägeri och att underlätta kontakter med myndigheter genom att erbjuda diskret utredningshjälp. Vi prioriterar total diskretion och strävar efter att skapa en tryggare miljö inom den privata sfären.
Kontakta oss för mer information och hjälp med att förbättra din säkerhet.

Som privatperson beställer ni en säkerhet- och riskbedömning, som leder till ett skriftligt åtgärdsprogram via en checklista, vilket bland annat innebär:

-Hur du kan förebygga hot och våld mot dig som privatperson och dina anhöriga.
-Hur du kan förebygga angrepp mot den privata sfären, exempelvis överfall, inbrott och bedrägerier.
-Bor det en gängkriminell eller annan kriminellt belastad person i ditt område? Finns det risk för hämnd gentemot denne, i ditt närområde?
-IT-säkerhet (förhindra bland annat dataintrång, bedrägeri).
-Är du inte nöjd med polisens eller åklagarens nedläggningsbeslut i ditt ärende? Vi hjälper till.
-Dataskyddsförordningen, GDPR, stärker dina rättigheter som privatperson, vi hjälper till att hantera det som du önskar få bort om dig själv, exempelvis från Google.
-Förebygga olyckor i den privata omgivningen, bland annat hur trafiksituationen är. Vi hanterar därefter detta enligt en upprättad plan.
-Om Du eller någon i din närhet önskar lämna det kriminella livet, vi hjälper till.

En riskanalys i den direkta närheten av beställaren genomförs, som exempelvis innebär undersökning om det bor någon måltavla eller utförare i någon gängkonflikt i närområdet, dömds sexualbrottsling av allvarlig karaktär, prostitution eller dylikt som kan vara besvärande för den privata sfären, likaså om någon som inte är folkbokförd, men ändå bor där, hanteras även detta efter upprättade rutiner.
Genomför en riskbedömning med åtgärder i syfte att avsevärt försvåra för en inkräktare, inbrottstjuv, eller likväl en bedragare via annons- faktura- eller identitetsbedrägerier.
Är du målsäganden och inte har velat kontakta myndigheterna på grund av olika anledningar, kan du nu få hjälp med en utredning i syfte att lämna in en robust blivande förundersökning. Även övrig hjälp för vidare kontakt med myndigheterna såsom kontaktförbud samt skyddande uppgifter erbjuds. Om du har ett ärende som åklagar- eller polismyndigheten har lagt ner? Vi hjälper till med det.
Allt hanteras med total diskretion.

Målet med denna tjänst är att, efter ett skriftligt åtgärdsprogram, avsevärt försvåra för en gärningsperson, exempelvis en angripare, inbrottstjuv, bedragare. Även att förebygga brott och olyckor gentemot privatpersonen vilket skall leda till en avsevärt tryggare miljö inom den privata sfären. Även kunna vara behjälplig inför kontakten med myndigheterna, ansökan om eventuellt kontaktförbud och eventuellt ansökan om skyddade personuppgifter.

Företag

Säkerhet- och riskbedömning för företag inkluderar IT-säkerhet, brand- och sprängskydd, utrymningsplaner, och interna utredningar. Vi gör bakgrundskontroller för att minimera felrekryteringar och säkra arbetsplatser. Våra tjänster omfattar även robusta utredningar för försäkringsbolag, myndigheter och kommuner. Målet är att minska företagets kostnader och skapa en trygg arbetsmiljö för personal och kunder med diskreta egna utredningar och bakgrundskontroller.

Som företagare eller företrädare för en organisation beställer ni en säkerhet- och riskbedömning, som leder till ett skriftligt åtgärdsprogram genom via en checklista, vilket bland annat innebär:
-Genomför egna utredningar för företag i syfte att kunna inlämna en robust blivande förundersökning till exempelvis polis- eller Åklagarmyndigheten.
-Har företaget blivit utsatt för utpressning eller annan påverkan? Vi har en upprättad handlingsplan för detta.
-Upptäck och hantera interna oegentligheter genom egna utredningar samt kontroller av anställda på företag.
– Arbetsmiljöverket har föreskrifter i syfte att trygga arbetsplatsen för personalen. Vi går igenom dessa i samband med säkerhet- och riskbedömningen.
-Bakgrundskontroller /utredningar gentemot personer samt involverade företag, exempelvis i syfte att minimera risken för kostsamma felrekryteringar .
-IT-säkerhet
-Brandskydd, inklusive sprängskydd.
-In- och /eller utrymning av företagets lokaler
Syftet med denna tjänst är att på ett diskret sätt genomföra egna utredningar gentemot utomstående /externa parter eller egna interna oegentligheter. Genomföra bakgrundskontroller av personal eller eventuellt blivande medarbetare. Målet är att beivra onödiga kostnader för företaget, samt en verklig känsla av en tryggare arbetsplats för personal och kunder.

Försäkringsbolag:

Vid misstanke om oriktigt krav eller försäkringsbedrägeri är vi behjälpliga att utreda detta i syfte att få misstanken avfärdad eller bekräftad. Utredningsverksamhetens syfte är således att ge försäkringsbolaget ett underlag för ett korrekt beslut i ersättningsfrågan.

Restauranger

Säkerhet- och riskbedömning för restauranger inkluderar förebyggande åtgärder mot brott och olyckor, som alkohollagstiftningen och diskriminering. Genom egna utredningar och bakgrundskontroller minimeras risken för felrekryteringar och skapas tryggare arbetsmiljö för personalen. Vid behov utförs bekämpning mot utpressning, hot och andra otillåtna medel att påverka restaurangen. Tjänsten syftar till att förhindra onödiga påföljder från myndigheter, internt brottsbekämpning och att skapa trygghet för personal och gäster, samtidigt som restaurangen undviker oönskade kostnader.

Som restaurangägare beställer ni en säkerhet- och riskbedömning, som leder till ett skriftligt åtgärdsprogram via en checklista, vilket bland annat innebär:
-Förebygga brott och olyckor, inom bland annat restaurangmiljön.
-Har restaurangen blivit utsatt för utpressning eller annan liknande påverkan? Vi har en upprättad plan för detta.
-Genomföra egna – efter kundens önskemål – utredningar i samband med exempelvis brott mot alkohollagen, diskriminering, förskingring.
-Bakgrundskontroller /utredningar gentemot personal i restaurangmiljön, exempelvis i syfte att minimera risken för kostsamma felrekryteringar samt tryggare arbetsplatser för medarbetare och kunder.
-Arbetsmiljöverket och kommunen har föreskrifter i syfte att trygga arbetsplatsen för personalen. Vigår igenom dessa i samband med säkerhet- och riskbedömningen.
-Upptäck och hantera interna oegentligheter genom egna utredningar samt kontroller av anställda i restaurangmiljön.-In- och /eller utrymning av restaurang /nattklubb vid behov.
-Brandskydd, inklusive sprängskydd.
-Beivra bedrägeribrott.
Syftet med denna tjänst är att vara restaurangägaren behjälplig med säkerhetsarbetet i syfte attexempelvis beivra brott mot restaurangen såsom utpressning med mera. Likväl brott mot alkohollagen som i vissa fall kan leda till onödiga kostnader och påföljder från myndigheter. Även beivra brott internt, såsom förskingring, diskriminering, som även detta kan leda till onödiga påföljder gentemot restaurangen.Vi använder oss av en checklista som kan leda till ett program av åtgärder för att förhindra onödiga och kostsamma påföljder. Erbjuder även utbildning för personal i säker alkoholservering samt annan relevant lagstiftning såsom diskrimineringslagen, förskingring med mera.Målet med denna tjänst är att personal och gäster skall känna sig trygga och inte bli utsatta för brott eller olyckor, samt beivra oönskade kostnader för restaurangägaren.

Hotell

Avhopparprogram

Förebyggande åtgärder och riskbedömningar är av yttersta vikt för att säkerställa tryggheten och minska risken för brott och olyckor på ett hotell. Interna utredningar genomförs aktivt när brott upptäcks på arbetsplatsen för att trygga personalens välbefinnande. Bakgrundskontroller kan utföras vid behovs på gäster och personal för att undvika brott. Strikt efterlevnad av föreskrifter är central för att säkra arbetsplatsen och agera mot eventuella oegentligheter. Målet är att skapa en säker och trygg miljö för både personal och gäster samt förebygga och hantera eventuella problem på hotellet. Exempelvis hur personal kan känna igen misstänkta beteenden och hur man upptäcker dem.

Som hotellägare beställer ni en säkerhet- och riskbedömning, som leder till ett skriftligt åtgärdsprogram genom via en checklista, vilket bland annat innebär:
-Förebygga brott och olyckor, inom bland annat hotellmiljön.
-Genomföra egna – efter kundens önskemål
-Utredningar i samband med exempelvis upptäckta brott inom hotellet.
-Bakgrundskontroller /utredningar gentemot personal i hotellmiljön, exempelvis i syfte att minimerarisken för kostsamma felrekryteringar samt tryggare arbetsplatser för medarbetare och kunder.
-Arbetsmiljöverket och kommunen har föreskrifter i syfte att trygga arbetsplatsen för personalen. Vi går igenom dessa i samband med säkerhet- och riskbedömningen.
-Upptäck och hantera interna oegentligheter genom egna utredningar samt kontroller av anställda i hotellmiljön.
-In- och /eller utrymning av hotellet vid behov.
-Brand- och sprängskydd.
-Bedrägeri
-Har personalen kännedom om risker, exempelvis vilka gäster som bor på hotellet.
-Hur upptäcker personalen efterlysta personer, narkotikahantering eller prostitution på hotellet. Hur går personalen vidare vid misstanke eller upptäckt? Vad kan och får personalen göra?

Målet med denna tjänst är att vara den hotellansvarige behjälplig med säkerhetsarbetet i syfte att beivra brott som i vissa fall kan leda till onödigt lidande samt kostnader. Likväl att personal ochgäster skall känna sig trygga och inte bli utsatta för brott eller olyckor. Även att upptäcka icke önskvärda gäster, och därefter hantera detta efter hotellansvariges önskemål.

Är du orolig för din säkerhet, vill du känna dig trygg?

Kontakta oss