Föreläsningar i skolor

Föreläsningar och utbildning till skolpersonal och ungdomar om gängrelaterad brottslighet, våld, inklusive terrorism. Fokus ligger på att avslöja det farliga och mindre glamorösa livet i gängen för att förhindra rekrytering. Informera om personer som har lämnat gängen, avhopparprogram och offrens synvinkel. Målet är att öka förståelsen hos ungdomarna för att förhindra rekrytering och stödja skolpersonal med förebyggande åtgärder.

Vi genomför föreläsningar om det icke-glamorösa gänglivet. Vi diskuterar varför vissa barn och unga dras till detta liv och hur vuxenvärlden kan förhindra rekrytering till gäng. På ett pedagogiskt och verklighetsnära sätt belyser vi allt lidande som detta farliga liv medför. Utan att skrämmas, redovisar vi de hemska aspekterna av detta leverne. I samband med detta informerar vi också om avhopparverksamheten och målsägandens perspektiv.
Målet är att efter föreläsningen skapa förståelse hos den unge och därmed förhindra rekrytering till gäng.

Kostnad

Pris per timme: 1 100 kr exklusive moms
Föreläsningar: Offert

Citadel erbjuder högkvalificerad säkerhet med beprövade metoder som inte kostar stora summor pengar för beställaren.
I samtliga tjänster ingår en avancerad säkerhet och riskbedömning efter en tydlig checklista, som skall leda till ett program av åtgärder på eventuella brister. Denna säkerhets- och riskbedömning tar från cirka en timme.

Allt dokumenteras skriftligt som sänds till beställaren efter utfört uppdrag tillsammans med ytterligare information inom ramen för säkerhet.
Om så önskas sker allt med total diskretion.

Företaget är momsregistrerat samt innehar F-skattebevis.

Specialist på högkvalitativ säkerhet och riskanalyser


Företaget Citadel specialiserar sig på högkvalitativ säkerhet och riskanalyser för att skydda både individer och organisationer. Med gedigen erfarenhet erbjuder vi avancerade metoder till rimliga priser. I en tid av ökande brottslighet och våldsvågor i Sverige fyller Citadel det växande behovet av säkerhetstjänster. Genom noggranna säkerhets- och riskbedömningar skapar vi skräddarsydda åtgärdsprogram för att skydda mot hot och andra brott. Med fokus på diskretion och professionalism är Citadel en pålitlig partner för alla som behöver säkerhetslösningar. Företaget har sitt säte i Stockholm men tillhandahåller tjänster till viss mån även i resterande delar av landet.

Bakgrund, inom företaget


Över trettio års erfarenhet inom säkerhet med bland annat riskanalyser.
Utbildad i Sverige samt inhämtat kunskap på plats inom det brottsförebyggande området i bland annat Canada, Japan, Holland, USA, Storbritannien samt från polisorganisationerna Scotland Yard och Federal Bureau of Investigation (FBI). Tjänstgjort som polis i Sverige i cirka 25 år.

Även tjänstgjort inom säkerhetsbranschen under flertalet år, också flerårig militär bakgrund, både nationellt- och internationellt.

Är du orolig för din säkerhet, vill du känna dig trygg?

Kontakta oss